Odzivi nogometašev po grozljivih napadih v Franciji

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška nogometna reprezentanca se je po neprespani noči v Stade de France vrnila v Nemčijo. Pretreseni nogometaši obeh ekip so svoja čustva delili tudi na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Nekdanji francoski reprezentant Thiery Henry je že v večernih urah objavil na družabnem omrežju Twitter svoje misli. "Šokiran sem nad prizori v Parizu v tem trenutku. Moje misli so z vsemi žrtvami in nedolžnimi ljudmi, ki trenutno trpijo."

 

Nemški reprezentat in svetovni prvak Toni Kroos je bil očitno pretresen nad dogajanjem v Parizu. "Kakšen bolan svet je to?"

 

Še posebej prestrašen zaradi napadov je bil francoski reprezentant Antoine Griezman. Njegova sestra je bila med glasbenimi navdušenci v koncertni dvorani Bataclan, kjer je umrlo najmanj 100 ljudi. Napad je lažje poškodovana preživela. "Hvala Bogu je moja sestra lahko ušla iz Bataclana. Moje molitve so z žrtvami in njihovimi družinami. #živelaFrancija."

 

Svetovni prvak Mats Hummels je navijačem sporočil, da se je reprezentanca vrnila domov. "Nazaj v Nemčiji. Neverjetno kaj se je včeraj zgodilo. Ta svet trenutno je za****. Moje misli so z vsemi, ki so izgubili ljubljeno osebe." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.