Odšel na klop in umrl

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Avstralijo je pretresla nova smrt igralca ragbija. V nižjeligaški tekmi je po trku s tekmecem umrl 28-letnik, kar je že druga podobna smrtna nesreča v zadnjem letu.
Oglej si celoten članek

Nesrečni Grant Cook je po trku odšel na klop, kjer je soigralcem povedal, da se slabo počuti. Nekaj trenutkov za tem je izgubil zavest in niti hitra zdravniška pomoč mu ni pomagala. Kot so povedali zdravniki, je umrl zaradi poškodbe možganov, ki jo je staknil ob trku z glavo.

Zelo podobna je bila tudi smrt tri leta mlajšega Jamesa Ackermana pred dobrim letom. Oba sta za seboj pustila dva majhna otroka.

"Umrl si pri tem, kar si najraje delal. To mi je edina tolažbi ob slovesu," je zapisala njegova žena.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:15 15. September 2016.

    Žurnalovci.. lahko bi se malo poglobili v novico in napisali, da je šlo za rugby league različico.

  • 16:33 14. September 2016.

    lepa tolazba ,,tej zenski je bilo samo za denar ki ga je sluzil tale igralec ,,saj vedo tile preplacani igralci …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.