Odrova končala na 13. mestu

Foto: Boštjan Erjavec
Foto: Boštjan Erjavec
Slovenska plavalka Tjaša Oder je na 800 metrov prosto osvojila 13. mesto.
Oglej si celoten članek

Tjaša Oder je na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru osvojila 13. mesto na 800 metrov prosto. S časom 8:33,14 je v svoji skupini osvojila zadnje mesto. Najhitrejša je bila Američanka Katie Ledecky z 8:12,86, kar je nov olimpijski rekord.

"Nisem zadovoljna s svojim nastopom in tem, kako se je tekma odvijala. Osvojila sem sicer najboljšo uvrstitev v naši reprezentanci, kar je pokazatelj, da lahko še veliko dosežem, saj sem še mlada in v Tokiu bom ciljala na finale ali celo kaj več,'' je povedala Odrova, ki se po koncu iger vrača na študij v ZDA.

"Tam se bom skušala zmeniti s trenerjem, da natreniram to hitrost, ki mi manjka na prvih 200 metrih. Videla sem, da so tekmice zelo hitre, začela sem 'paničariti' že na prvih 50 metrih in morda je bil ravno to razlog, da danes nisem pokazala tega, kar zmorem in kar sem si želela," je še povedala plavalka ravenskega Fužinarja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.