Odlične novice iz Dallasa, pripeljali veliko okrepitev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ekipo Dallas Mavericks bo okrepil Klay Thompson, poročajo ameriški mediji.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in Kyrie Irving bosta v prihodnji sezoni lahko računala na pomoč Klaya Thompsona. Thompson, ki je v svoji karieri osvojil štiri šampionske prstane in petkrat igral na tekmi zvezd, bo podpisal triletno pogodbo, vredno 50 milijonov evrov, poročajo ameriški mediji. 

Foto: Profimedia Klay Thompson

Za Thompsonom je sezona, v kateri je v povprečju dosegal 17,9 točke na tekmo, pri čemer je iz igre metal 38,7 odstotka za tri točke. Kot pišejo ameriški mediji, je tudi v primeru, da bi Thompson v igro vstopal s klopi, bolj zanesljiva možnost kot je bil Tim Hardaway Jr. 

Thompson je vseh 13 sezon v NBA odigral pri Golden State Warriors, ki so ga leta 2011 izbrali kot 11. Na draftu. Sezoni 2019/20 in 2021/21 je izpustil zaradi poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.