Odlična novica glede Rogliča, to bo njegova prva dirka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Roglič naj bi nastopil že teden dni pred Vuelto.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je po zelo neprijetnem padcu na dirki po Franciji moral odstpopiti, kar nekaj časa pa nato ni sedel na kolo. Čeprav je direktor dirke po Španiji pred dnevi že napovedal, da bo Zasavec poskušal še četrtič osvojiti Vuelto, so to v Rogličevi ekipi Red Bull-Bora-hanshrohe večkrat zanikali, saj slovenski as še ni opravil treninga na cestah.

A stanje se je očitno nekoliko izboljalo, nemška ekipa pa je Rogliča uvrstila na seznam za enodnevno preizkušnjo Clásica San Sebastián. Ta bo tokrat na sporedu prihodnjo soboto. 

V ekipi Bahrain Victorious bo nastopil Matevž Govekar.

Natanko teden dni kasneje, 17. avgusta, se bo v Lizboni za čela dirka po Španiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.