Odkriti detajli pogodb, kaj od svojih zaposlenih zahteva Ronaldo

Foto: Profimedia
Razkrita je še ena nogometna skrivnost. Football Leaks je tokrat pod drobnogled vzel pogodbe, ki jih s svojimi zaposlenimi sklene Cristiano Ronaldo.
Oglej si celoten članek

Eden izmed najboljših nogometašev na svetu, Cristiano Ronaldo, je znan po številnih posebnih zahtevah, ko gre za podpisovanje pogodb s svojimi delodajalci, a po vsemu sodeč enako velja tudi za pogodbe, katere sklene s svojimi zaposlenimi.

Der Spiegel je namreč objavil novo dozo Football Leaks tajnih dokumentov, ki so v zadnjih dneh pretresli nogometni svet. Najnovejši se tokrat nanašajo prav na nogometaša Juventusa.

Football Leaks Tajna pogodba Guardiole s Cityjem: Bayernu lagal več mesecev

Football Leaks Po šokantnih razkritjih pozivi k izključitvi dveh velikanov

Iz njih je razvidno, da si Portugalec želi, da bi njegovo osebno življenje ostalo skrivnost, saj z nenavadnimi določbami pogodbe omejuje svoje zaposlene pri širjenju informacij.

"Nič o Cristianovem osebnem življenju se ne sme razkriti, dokler ne mine 70 let od smrti igralca, oziroma njegovega poslednjega potomca," je zapisano v sporazumu.

CR7 Izpoved Cristiana Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.