Od Oblaka k Handanoviću

Foto: Epa šime vrsaljko
Hrvaški reprezentant se iz Madrida seli v Milano.
Oglej si celoten članek

Italijanski Inter je sporočil, da je z Atleticom iz Madrida dosegel ustni dogovor o posoji hrvaškega reprezentanta Šima Vrsaljka.

Inter naj bi Špancem za eno sezono plačal 6,5 milijonov evrov, če pa bi Italijani želeli zadržati hrvaškega desnega branilca, pa bi bila odškodnina 17,5 milijonov evrov.

Vrsaljko ima izkušnje z igranjem v Serie A. 2013 je iz zagrebškega Dinama prešel v Genovo, kjer je igral eno sezono, 2016 pa je bil član Sassuola. Tisto sezono je za 18 milijonov evrov prestopil v Atletico, s katerim ima pogodbo do 2021.

Vrsaljko se bo v Milanu pridružil kolegoma iz reprezentance Ivanu Perišiću in Marcelu Brozoviću.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.