Očka Fabregas že ve

Foto: Žurnal24 Očka Fabregas meni, da bo sinko Fabregas ostal v londonskem Arsenalu.
Cesc Fabregas – Katalonec, za katerega se resno zanimajo Katalonci. O Špančevih željah in prepričanjih je spregovoril Francesc Fabregas, njegov oče. Se bo vrnil v Barcelono?
Oglej si celoten članek

Nemalokrat se je ime Cesca Fabregasa to poletje uporabilo v isti povedi kot Barcelonino. Katalonci so se zelo zagreli za Arsenalovega Španca. Vendar pa Cescov oče, Francesc Fabregas, zagotavlja, da njegov sin ne bo prestopil v Barcelono. "Mislim, da se to ne bo zgodilo. Res je, da je nogomet zelo nora zadeva, pri kateri nikoli ne reci nikoli, vendar kljub temu menim, da bo Cesc ostal v Arsenalu, ki mu je zelo predan in zanj igra z velikim veseljem. Če pa bo nastopil dan, ko bo do prestopa res prišlo, bo ta izveden z vsem spoštovanjem do Arsenala, kjer je bil Cesc vselej lepo sprejet." Kljub tej izjavi je oče Fabregas priznal, da sinu vsekakor ni vseeno za Barcelono, ki jo je zapustil leta 2003: "Moj sin je Katalonec in to vsepovsod nosi s sabo, vendar bi ne glede na to za Arsenal dal vse."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.