Očeta Mikela rešili iz krempljev ugrabiteljev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po dolgotrajnem iskanju je nigerijska policija le našla Michela Obija, očeta nogometaša Chelseaja Johna Obija Mikela. "Obija smo rešili, pri tem pa aretirali pet moških in žensko, ki so osumljeni ugrabitve," je dejal načelnik policije v Kanu Ibrahim Idris.
Oglej si celoten članek

Nigerijska policija je po dolgotrajnem iskanju našla izginulega očeta nogometaša Chelseaja Johna Obija Mikela. Policisti so Michaela Obija izsledili v mestu Kano in ga po akciji nepoškodovanega osvobodili iz rok ugrabiteljev, ki so po nekaterih podatkih po ugrabitvi 12. avgusta v Josu za njegovo izpustitev zahtevali skoraj 200 tisoč dolarjev.

"Obija smo rešili, pri tem pa aretirali pet moških in žensko, ki so osumljeni ugrabitve," je dejal načelnik policije v Kanu Ibrahim Idris. To v Nigeriji ni bila prva ugrabitev sorodnika nogometaša. Leta 2008 so ugrabili mlajšega brata Josepha Yoba, ki si kruh služi pri Evertonu. Nesrečnika so po 14 dneh izpustili, nikoli pa ni prišlo v javnost, ali je družina plačala odkupnino.

Drama Michaela Obija se je začela, ko je revija Forbes objavila, da je njegov sin s plačo 5,8 milijona dolarjev sedmi najbolj plačani afriški nogometaš v Evropi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.