Obračunaval z Dončićem, z njim pa obračunala kar njegova ekipa

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mladi ameriški košarkar je dvignil veliko prahu, dobil zajetno finančno kazen, zdaj pa ga je doletela še ena nesreča.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh starega leta so Dallas Mavericks gostovali pri Golden State Warriors in srečanje zanesljivo dobili (121:141).

Gospodar lige Dončić jih ima več kot celotna NBA skupaj

Veliko pozornosti je požel incident z Luko Dončićem in Marquesem Chrissom v glavni vlogi. Dvaindvajsetletni Američan je dobil tehnično napako, naknadno pa je bil kaznovan z globo v višini 35.000 dolarjev.

Chriss je še v noči na torek po srednjeevropskem času za Warriors igral na gostovanju v Sacramentu. Ob porazu (111:98) je v štirinajstih minutah zbral osem točk, pet skokov in eno asistenco.

Takoj po srečanju pa so Bojevniki sklenili, da Chrissa ne potrebujejo več. V torek bi mu morali zagotoviti podaljšanje pogodbe, a so se odločili drugače.

Sramotno Kamera ujela zvezdnikovo reakcijo na odrivanje Dončića

Še nedavno najboljša ekipa lige NBA, ki se letos sooča s poškodbami glavnih zvezdnikov Stephena Curryja in Klaya Thompsona, se nahaja na zadnjem mestu v zahodni konferenci z izkupičkom devetih zmag in devetindvajsetih porazov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.