Oblak pokazal veliko srce in tolažil zvezdnika

Foto: epa
Foto: epa
Slovenski vratar se je izkazal s športno potezo.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid si je z zmago nad AS Monacom (2:0) zagotovil napredovanje v osmino finala Lige prvakov, vrata Špancev je znova branil Jan Oblak.

Liga prvakov Oblaku uspelo, Handanoviću (še) ne

Škofjeločan je ubranil nekaj strelov, gostje pa so bili najbližje zadetku v 83. minuti, ko je Radamel Falcao zapravil enajstmetrovko pri izidu 2:0 in s tem pokopal še zadnje upe Monaca.

Falcao, ki je nekoč zabijal za Atlético in si pri navijačih ustvaril status oboževanega zvezdnika, je Oblaka sicer poslal v napačno stran, a stresel le vratnico.

Oblak je po strelu stekel do Falcaa, ki so ga domači navijači ob vstopu v igro na začetku drugega polčasa pozdravili z aplavzom, in ga v prijateljskem duhu potrepljal ter ga skušal potolažiti ob zgrešeni priložnosti. Vsekakor hvale vredna poteza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.