Obertan podpisal za Manchester

Foto: Žurnal24 Gabriel Obertan bo odslej nastopal v vražjem dresu.
Rdeči vragi iz Manchestra so dobili okrepitev, saj je pogodbo podpisal francoski nogometaš Gabriel Obertan, ki je prišel iz Bordeauxa. Nase je opozoril v majici mlade reprezentance.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni klub Manchester United se je okrepil s francoskim nogometašem Gabrielom Obertanom, ki je doslej igral za Girondins Bordeaux. Dvajsetletni Francoz je z rdečimi vragi podpisal štiriletno pogodbo, so potrdili v klubu. "Opazovali smo ga že več let," je za klubsko spletno stran med drugim povedal trener Alex Ferguson, ki je priznal, da je nogometaš nase opozoril predvsem z nastopi v francoski reprezentanci do 21 let. Manchester pa si v letošnjem prestopnem roku prav tako lahko privošči nekaj okrepitev, saj je madridskemu Realu prodal Portugalca Christiana Ronalda za več kot 90 milijonov evrov, doslej pa je v klub iz Wigan Athletica pripeljal le ekvadorskega napadalca Antonia Valencio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.