Ob višjem proračunu velika okrepitev za Olimpijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Reprezentant Gregorc se pridružuje hokejistom Olimpije.
Oglej si celoten članek

Hokejski klub Olimpija Ljubljana je sporočil, da se ekipi pridružuje izkušeni branilec Blaž Gregorc. V več kot 15 letih je na mednarodnem prizorišču igral za več vidnih evropskih klubov. Dolgoletni član slovenske državne reprezentance bo poleg svojega znanja na ledu tudi odličen mentor mlajšim igralcem, so prepričani v vodstvu Olimpije.

"Zelo sem vesel, da smo z Olimpijo dosegli dogovor in da se po 17 letih igranja v tujini vračam v Slovenijo. Prepričalo me je, kako se gradi ekipa in zdravo okolje celotne organizacije. Pridružilo se je veliko dobrih igralcev in verjamem, da bomo konkurenčni za doseganje dobrih rezultatov," je dejal Gregorc.

Foto: Epa Blaž Gregorc Slovenija Norveška hokej elitna divizija

"Z Blažem smo pridobili izkušnje, zanesljivost in odličen karakter. Vse te njegove lastnosti bodo našo igro dvignile na višjo raven. V zelo mladi obrambni vrsti bo skupaj z Žigo Pavlinom predstavljal vodstveno figuro, mlajšim soigralcem dajal zanesljivost in mirnost, ter jih nenazadnje usmerjal v njihovem razvoju. Imel bo zelo pomembno vlogo na in ob ledu. Kakovostno in karakterno odlično sodi v našo ekipo," pa je povedal direktor ljubljanske zasedbe Anže Ulčar.

Olimpija bo v novo sezono sicer vstopila z višjim proračunom. V klub je kot podpredsednik in strateški vlagatelj namreč prišel Alexandre Lefebvre, eden največjih kanadskih poslovnežev na trgu gradbenega materiala. O številkah predsednik kluba Miha Butara pred mesecem dni ni želel govoriti, a je namignil, da bo proračun kluba zdaj omogočal, da v Tivoli pripeljejo tudi najboljše slovenske igralce in do zdaj nedosegljive tujce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.