O svojem in Tininem otroku še ne bi

Foto: Žurnal24
Na Brniku smo poklepetali tudi z Andreo Massijem, ki opravlja vlogo vodje Tinine ekipe in še marsikatero drugo - je denimo partner naše smučarske zvezdnice. Ob prihodu je bil med najbolj nasmejanimi.
Oglej si celoten članek

Kot bi znali reči Italijani pred tako pomembnimi tekmami, ko so pod velikim pritiskom: "Crepi il lupo" (pogine naj volk, op.p.). Ste vi kaj podobnega dejali pred tekmami?
Ne, volk je moja najljubša žival (smeh). Ne, to so SMS-i, ki jih dobim od mojih prijateljev iz Italije ponavadi pred tekmo. Tak ritual imajo, da mi pošljejo to. Tekma je sedaj mimo, rezultat je bil vrhunski.

Kakšen vrhunski smučar bo pa otrok Tine Maze in Andree Massija? Se bo že rodil kar s smučkami?
Te stvari pustimo.

Ocena olimpijskih iger. Nekateri so dejali, da so bile mogoče preveč kaskaderske. Se vam mogoče zdi, da so kdaj tvegali življenja nekaterih športnikov, ne samo smučarjev?
Da, to je odgovornost organizatorjev. Tekmovalke na smuku so spustili praktično brez enega treniga. To je bila napaka, in zato so se tudi pojavili ti padci in poškodbe. Na taki progi bi dekleta potrebovala vsaj dva treninga. Drugače na žalost ali na srečo spektakel šteje in tudi organizacija je bila vrhunska, tudi kritike po svetu so bile v glavnem pozitivne.

Nekdanji predsednik MOKa-a Samaranch je ponavadi pohvalil vse organizatorje olimpijskih iger, da so se odrezali najbolje dotlej. Bi vi to dejali za Vancouver?
Ne vem, ali so bile te olimpijske igre ravno najboljše, gotovo so bile super dobro organizirane in spektakularne, tako da so bile brez dvoma uspešne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.