Novinarko zadeli v glavo

Foto: Žurnal24 Novinarji morajo zmeraj imeti oči na široko odprte (slika je simbolična).
Nogomet je igra, ki si jo je vredno ogledati od blizu, a pri tem je treba imeti oči zmeraj na pecljih in spremljati, kje je žoga. Tega nasveta pa se ni držala nadobudna novinarka ...
Oglej si celoten članek

Novinarsko delo je zelo zanimivo in napeto. Za najboljše poročevalce pogosto veljajo tisti, ki si upajo najbolj približati akciji. A takšna dejanja niso zmeraj najbolj priporočljiva, kot ni priporočljivo stati ob robu igrišča s hrbtom obrnjenim proti nogometašem, medtem ko se ti ogrevajo. To je na lastni koži občutila tudi ena izmed novinark. Kaj se zgodi, si poglejte v naslednjem videoposnetku!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.