Novinarja javne televizije šokirala med vklopom v živo

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
V ponedeljek zvečer so bili gledalci enega od športnih prenosov malce začudeni.
Oglej si celoten članek

Na prvi dan tega tedna je bila v Podgorici odigrana tekma zadnjega kola Lige narodov med Črno goro in Finsko.

Gostje so potrebovali zmago za obstanek v razredu B in jo tudi dosegli, po rdečem kartonu za domače so zabili dvakrat in slavili (0:2).

Liga narodov Italija končala madžarsko pravljico

Tako kot pri nas je bil ponedeljek tudi v Črni gori zelo deževen. Močan naliv je dobro namočil zelenico na stadionu Budućnosti in pripadajoče objekte.

Vse skupaj sta izkoristila novinarja finske javne televizije YLE. Med vklopom v živo sta si nadela potapljaško masko in se, povsem resno, lotila analize.

V skupini 3 že omenjenega razreda B je prvo mesto osvojila Bosna in Hercegovina, ki se tako seli v razred A. Finska je končala na drugem, Črna gora na tretjem, Romunija pa na zadnjem mestu.

Pred Švedsko Kek o tem ni želel govoriti: "Imamo dovolj svojih težav!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:27 27. September 2022.

    Zdi se mi zelo posrečena gesta...

  • 13:36 27. September 2022.

    skoda besed prenosov slovenske reprezentance pa ne morejo prenasati RTV prispevek bi pa povisali katastrofa od televizije in novinarjev

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.