Novinar zaspal med novinarsko konferenco, tako je reagiral Nadal

Foto: Profimedia Rafael Nadal
Tudi to se pripeti.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal je v prvem krogu Odprtega prvenstva Avstralije v treh nizih premagal domačina Jamesa Duckwortha, po dvoboju pa je na novinarski konferenci odgovarjal na vprašanja novinarjev. V nekem trenutku pa je nehal poslušati, zagledal je namreč enega izmed nih, ki je za dlje časa priprl oči.

69-letni Italijan Ubaldo Scanagatti je najverjetneje začutil posledice časovne razlike in zaspal med vprašanji. Nadal je namignil nanj, ga nekaj časa opazoval in se pošalil, da "danes pa res ni zanimivo, kaj?" S tem je nasmejal ostale zbrane, zbudil pa tudi italijanskega predstavnika sedme sile, ki ga je nato pozdravil z "Buongiorno, Ubaldo! Ni nobenih težav. Vem, da si se z zaprtimi očmi bolj osredotočil na moje besede."

Španski zvezdnik, ki je v svoji karieri osvojil kar 17 naslovov na turnirjih za grand slam, se sicer na teniška igrišča vrača po poškodbi in operaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.