Novi dve zmagi za Saro

Foto: Reuters Sara Isaković je potrdila boljšo formo. (Foto: Reuters)
Na mitingu v Federal Wayu je Sara Isaković v 50-metrskem bazenu pokazala boljšo pripravljenost kot v kratkih in zmagala na 200 prosto in 100 delfin.
Oglej si celoten članek

Plavalci so se v ameriškem Federal Wayu dan po državnem prvenstvu v jardskih bazenih pomerili še na mitingu v 50-metrskem bazenu, kjer je Sara Isaković potrdila precej boljšo formo, kot so jo kazali njeni dosežki iz malega bazena, in dosegla dve zmagi. Plavalka univerze Berkeley in Žita Gorenjke Radovljice je bila nepremagljiva s solidnima dosežkoma 2:00,12 na 200 prosto in 1:00,13 na 100 delfin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.