Nove informacije o vstopnicah za tekmo Slovenije v osmini finala

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po vstopnice za tekmo Slovenije v osmini finala od petka.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na svoji uradni spletni strani sporočila, da bo prodaja vstopnic za tekmo slovenske reprezentance v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji stekla v petek dopoldne. Predvidoma bo to ob 10. uri, dodaja NZS.

Nakup vstopnic bo potekal prek portala za vstopnice Evropske nogometne zveze (Uefa) oziroma na povezavi: https://www.uefa.com/tickets/.

Vstopnice bodo na voljo po sistemu "prvi pride, prvi kupi" z vzpostavljeno čakalno vrsto. Skupaj bo na voljo 6000 vstopnic različnih kategorij.

Najcenejše vstopnice "Fans first" bodo v prodaji za 50 evrov, najdražje v 1. kategoriji pa za 250 evrov. Cene za 2. in 3. kategorijo so 175 oziroma 85 evrov.

Na voljo bodo tudi VIP-vstopnice, ki bodo dostopne na naslednji povezavi: https://www.2024-hospitality.com/en/global/home.

Slovenska izbrana vrsta si je prvič v zgodovini največjih tekmovanj zagotovila nastop v izločilnih bojih, a tekmeca v njih še nima. Igrala bo bodisi v Frankfurtu 1. bodisi v Münchnu 2. julija.

Vse bo odvisno od današnjega razpleta v skupinah E in F. Tekmica Slovenije bo ali Portugalska kot zmagovalka skupine F ali zmagovalka skupine E. Tam so v lovu na prvo mesto še vse reprezentance, in sicer Romunija, Belgija, Slovaška in Ukrajina s po zmago v prvih dveh krogih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:16 26. Junij 2024.

    Cent ne dam za žogobrc. To večina ne jemlje več kot šport ampak kot božanstvo. Bogove pa je treba zalagat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.