Nova tragična novica: športnika našli obešenega na vejo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kenijska atletika žaluje še za enim atletom.
Oglej si celoten članek

Clementa Kemboija, 32-letnega kenijskega atleta, nekdanjega afriškega prvaka na 3000 metrov z zaprekami, so našli mrtvega, obešenega na drevesno vejo v bližini ene izmed srednjih šol v Itemu. Policija uradnega vzroka smrti ni objavila, sumi pa na samomor, poročajo afriški mediji, med njimi tudi spletna stran nation.africa.

Kenijski mediji so pred časom poročali, da ima Kemboi težave z depresijo, ki je tudi posledica zasvojenosti s kockanjem.

To je že peta smrt v kenijski atletiki v zadnjih petih letih. Pred dvema dnevoma je zaradi odpovedi ledvic in jeter umrl Kipyegon Bett, dobitnik bronaste kolajne v teku na 800 metrov na svetovnem prvenstvu leta 2017. Več o smrti Betta si lahko preberete tukaj

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.