Nova in Brečko klonila 1:3

Foto: Žurnal24 novakovic_main_reuters_edited-1
Nogometaši Bayerna iz Münchna so dočakali prvo zmago v novi sezoni. Na derbiju kola so ugnali aktualne državne prvake iz Wolfsburga. Köln je z 1:3 izgubil proti Hamburgu.
Oglej si celoten članek

V derbiju četrtega kola nemške Bundeslige je Bayern končno dočakal prvo zmago. Bavarci so s 3:0 ugnali Wolfsburg, ki je tako klonil še drugič zapored. Za vodstvo gostiteljev je poskrbel Mario Gomez. To je bil drugi gol napadalca nemške izbrane vrste v tej sezoni. Junak srečanja je bil že ob svojem debiju v majici Bayerna Arjen Robben, ki je dosegel dva zadetka.

Bayer
je v četrtem kolu še tretjič v novi sezoni slavil in zavihtel na prvo mesto ligaške razpredelnice. Gostitelji sicer niso začeli najbolje, saj je v 32. minuti Manuel Friedrich strel Diega Klimowicza neubranljivo preusmeril v lastno mrežo. Branilec "lekarnarjev" se je oddolžil že devet minut kasneje, ko je izid poravnal. Za zmago moštva iz Leverkusna je v 68. minuti poskrbel Stefan Kiessling. Za Bochum je zaigral tudi slovenski reprezentant Zlatko Dedič, ki je na teren stekel 14 minut pred koncem srečanja. Mišo Brečko in Milivojee Novaković sta v nedeljo s Kölnom gostovala v Hamburgu, igrala sta od prve minute in soigralci izgubila z 1:3. Z dvema zadetkoma je bil igralec srečanja J. P. Guerrero.

Bundesliga, 4. kolo:

Borussia Mönchengladbach : Mainz 2:0 (1:0)
Bobadilla (29), Reus (84)

Bayer Leverkusen : Bochum 2:1 (1:1)
Friedrich (41), Kiessling (68); Freidrich (32/ag)
Zlatko Dedič (Bochum) je igral od 76. minute.

Eintracht Frankfurt : Borussia Dortmund 1:1 (0:0)
Amanatidis (68); Zidan (62)

Hannover : Hoffenheim 0:1 (0:0)
Eduardo (40)

Schalke : Freiburg 0:1 (0:1)
Cha (40)

Stuttgart : Nürnberg 0:0

Bayern München : Wolfsburg 3:0 (1:0)
Gomez (27), Robben (68, 80)

Hertha : Werder 2:3 (0:0)
Piszczek (77), Ebert (90); Ozil (56), Borowski (74), Naldo (84)

HSV : Köln 3:1 (1:0)
Guerrero (19, 66), Trochowski (86/11m); Chici (69)
Mile Novakovič in Mišo Brečko sta igrala od prve minute, Novaković je bil zamenjan v 88. minuti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.