Nova frizura Neymarja razjezila sponzorje

Foto: EPA
Foto: EPA
Veliko nogometnih navdušencev se je med torkovo tekmo Barcelone v Ligi prvakov čudilo novi frizuri Brazilca Neymarja. "Zakrivil" naj bi jo soigralec Dani Alves.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je svoje oboževalce v zadnjih letih pogosto navdušil z zanimivimi pričeskami, sedaj pa je mnoge presenetil s popolnoma pobritimi lasmi. Novo frizuro naj bi po informacijah nemškega portala Bild zakrivil Neymarjev soigralec pri španskem klubu Barcelona Dani Alves. Starejši soigralec naj bi Neymarju lase pobril kar v slačilnici pred tekmo španskega prvenstva s klubom Las Palmas.

Manj zadovoljni naj bi bili z novo pričesko Brazilca sponzorji. Gillette in PokerStars naj bi v novih skupnih projektih Neymarjeve lase podaljšali digitalno in ga tako naredili bolj prepoznavnega.

Tudi na športnem področju pa je Neymarja doletela slaba novica. Mednarodno športno sodišče je zavrnilo ugovor brazilskega nogometaša na prepoved igranja na reprezentančnih tekmah. Neymar bo tako zaradi rdečega kartona, ki ga je prejel med Copo Americo, zamudil prvi dve tekmi brazilske reprezentance v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2018 proti Čilu in Venezueli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.