Nov kuhar in nova poškodba pri Barçi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pri Barceloni ničesar ne prepuščajo naključju. Za nove Messije, Xavije in Fabregase bo skrbel priznani kuhar Ferran Adria. Zgodaj zjutraj je iz Katalonije udarila vest, da se je huje poškodoval še Ibrahim Afellay. Nizozemec naj bi zaradi poškodbe križnih vezi počival pol leta.
Oglej si celoten članek

Španski in evropski nogometni prvak Barcelona si želi, da bi iz njegove nogometne šole La Masia v prihodnje prišlo še več takšnih nogometašev, kot je argentinski velemojster Lionel Messi. V katalonskem velikanu so se v želji po tem osredotočili tudi na kulinarični vidik razvoja nogometašev in najeli priznanega kuharja Ferrana Adrio.

Avantgardni kuharski mojster Adria, ki je pred časom delal v slavni, s tremi Michelinovimi zvezdicami "okrašeni" katalonski restavraciji El Bulli (zaprli so jo julija), naj bi poskrbel za nove obroke v La Masii, s katerimi naj bi spodbujali zdravo prehrano in telesno vadbo. "Smo, kar delamo, in smo, kar jemo," je novo geslo te kampanje katalonskega nogometnega velikana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.