Noro, kaj je spet uspelo Dončiću!? Navdušil je celo navijače Sonc

Foto: X
Foto: X
Čeprav je Luka Dončić tokrat gostoval v Arizoni pri Phoenixu, je s potezo pred tekmo obnorel zbrano občinstvo.
Oglej si celoten članek

Gledalci v Phoenixu so pozdravili novo mojstrovino Luke Dončića na ogrevanju pred tekmo, ko je vzel žogo stekel med tribune in nemudoma – brez prave priprave na met – vrgel proti obroču. Na začudenje vseh je žoga končala v obroču, novo neverjetno potezo Luke, ki praktično že vse od vstopa v ligo NBA slovi po "trik metih", pa niso pozdravili le njegovi soigralci, pač pa tudi gledalci v dvorani Footprint Center. "Noro, on je resnično pravi čarovnik," je zapisal eden od uporabnikov družbenega omrežja X.

Dončić je bil tudi na tekmi zelo dobro razpoložen, zaustavil se je kar pri 40 točkah, 10 skokih in 4 podajah, a njegovi odlični igri v napadu niso sledili soigralci, tako da so Mavsi na svojem prvem gostovanju v sezoni 2024/25 morali priznati premoč tekmecem. Suns so slavili s 114:102. Več o tekmi, ki jo je zaznamovala tudi bahava poteza Kevina Duranta (privoščil si je prav Dončića), si lahko preberete tukaj

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:43 27. Oktober 2024.

    Je imel krompir...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.