Noro, kaj je še pred začetkom finala uspelo Marku Miliču

Foto: X
Foto: X
Legendarni slovenski košarkar je popestril dogajanje pred uvodnim dejanjem finala lige NBA.
Oglej si celoten članek

V Bostonu, prestolnici zvezne države Massachusetts, je vse nared za prvo tekmo težko pričakovanega finala lige NBA med domačimi Celtics in gostujočimi Dallas Mavericks. Uvodni obračun serije na štiri dobljene tekme se bo začel v noči na petek ob 2.30 po slovenskem času.

To niso pričakovali Luka s svojo izjavo razjezil številne srbske košarkarske navdušence

Bostončani bodo imeli priložnost za 18. naslov NBA prvaka (17-5), Mavsi pa se bodo potegovali za drugega (1-1). V finalu so doslej dvakrat igrali z Miami Heat; prvega leta 2006 so izgubili, drugega leta 2011 pa dobili.

Kelti so se v finale uvrstili drugič v zadnjih treh letih, v primeru končnega uspeha pa bo to njihov prvi naslov po letu 2008.

Napetost narašča Trener Dallasa razburkal strasti z izjavo o Dončiću

Za popestritev dogajanja v bostonskem TD Gardnu, kjer že odštevajo ure do začetka obračuna, je poskrbel kar legendarni slovenski košarkar Marko Milič (47), sicer član trenerskega štaba Mavsov.

Nekdanji košarkarski zvezdnik, ki je nekaj let preživel tudi v ligi NBA, je med treningom zadel met preko glave s sredine igrišča in s tem izzval pravcato evforijo med košarkarji Dallasa.

Posnetek Miličevega koša in reakcijo košarkarjev, ki lepo prikaže dobro razpoloženje v gostujočem moštvu, je Dallas delil na svojem računu omrežja X.

Jezni Luka Izjave nekdanjega člana Mavsov razburile Dončića: "Kako bi on to vedel?"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:39 7. Junij 2024.

    Upam da letos osvojijo prstan,ker ga drugo leto sigurno ne bodo

  • 23:31 6. Junij 2024.

    Endrek3 me zanima koliko ti plačujejo, da mečeš ven take butaste komentarje.

  • 20:49 6. Junij 2024.

    Milić je tam maskota ali ima dejansko kako (pametno) funkcijo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.