Nole: "Ibrahimović je moj idol"

Foto: acmilan.com
Foto: acmilan.com
Novak Djoković je obiskal tabor nogometašev Milana, si nadel njihov dres s številko sedem in razkril, kako se je uresničila prerokba Zlatana Ibrahimovića, za katerega številka ena svetovnega tenisa pravi, da je njegov vzornik.
Oglej si celoten članek

"V Dubaju med zimskimi pripravami mi je Ibrahimović dejal, da če Milan osvoji Serie A, bom jaz zmagal v Wimbledonu. To se je tudi zgodilo,“ je Nole povedal Milanovi klubski televiziji: "Zdaj so pred nami novi izzivi. Verjamem, da Milan lahko osvojil Ligo prvakov, jaz pa ostanem številka ena na svetu, kolikor dolgo je mogoče."

Djoković, ki je prvikrat obiskal Milanello, se je fotografiral tako z igralci kot s predstavniki strokovnega štaba: "Od igralcev so mi poleg Ibrahimovića, ki je moj vzornik, všeč skoraj vsi nogometaši: Cassano, Pato, Seedorf, Gattuso, Ambrosini, legendi Nesta in Inzaghi. Zdaj ko sem jih spoznal in videl, kako delajo, imam še več razlogov, da verjamem, da bo Milan nadaljeval zmagovito."

Djoković je z Milanovimi nogometaši tudi obedoval (YouTube):

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.