Nogometni zvezdnik, ki je bil zaradi korone v kritičnem stanju, že doma

Foto: Epa
Foto: Epa
Rüstü Recber je zapustil bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Nekdanji turški nogometni reprezentančni vratar Rüstü Recber, ki je zbolel za novim koronavirusom, je zapustil bolnišnico, tako da je videti, da je bolezen premagal. Še pred dnevi so turški mediji poročali, da je v kritičnem stanju, a se mu je zdravje hitro izboljšalo, tako da se bo zgodba srečno končala.

"Hvala Bogu. Počuti se odlično, po 11 dnevih je lahko odšel domov," je sporočila njegova žena Isil, ki je bila po poročanju medijev tudi glavni krivec za bolezen rekorderja v številu nastopov za turško reprezentanco. Mudila se je v ZDA, po vrnitvi pa ignorirala vsa možna pravila izolacije in se takoj vrnila v svoj lepotni salon.

Pri komaj 46 letih Legendarni vratar, nekdanji član Barce, se zaradi koronavirusa bori za življenje Legenda "Koža mu je posivela, ni več mogel govoriti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.