Nogometni superzvezdnik zavrnil milijone, nič od selitve v Savdsko Arabijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Paul Pogba je zavrnil milijone iz Savdske Arabije.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometaš Paul Pogba ne želi sprejeti donosne, večmilijonske ponudbe iz Savdske Arabije, ampak 30-letnik svojo prihodnost vidi še naprej le v Juventusu, so zapisali pri športnem dnevniku L'Equipe. Pogbajeva zadnja sezona je minila v znamenju poškodb, zaradi katerih je izpustil vse klubske izzive, pa tudi svetovno prvenstvo v Katarju.

Pogba je v svoji karieri igral le za dve ekipi, Juventus in Manchester United, s tem da je bil prvič v torinskem klubu od leta 2012 do 2016, drugič pa se je k stari dami vrnil lani.  Kot poroča L'Equipe, je Pogba poln motivacije za čim boljše dosežke z italijanskim velikanom Juventusom, a tudi za vrnitev v francosko reprezentanco.

Njegov cilj je, da v dresu les bleus naslednje leto zaigra na evropskem prvenstvu, potem ko je moral SP 2022 v Katarju izpustiti zaradi operacije kolena. Pogba je v svoji karieri za Francijo, s katero je na munidalu leta 2018 osvojil tudi naslov prvaka, odigral 91 tekem in dosegel 11 golov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.