Nogometaševa žena se je osmešila na spletu: "To ne more biti res!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Žena nogometaša Borussie je želela izkazati podporo svojemu izbrancu in se pri tem osramotila.
Oglej si celoten članek

Borussia Dortmund je zelo uspešno krenila v novo sezono prenovljenega skupinskega dela lige prvakov, v katerem je uvodoma s 3:0 premagala Club Brugge.

Igra nemškega prvoligaša sicer ni bila tako prepričljiva, kot namiguje končni rezultat, saj so bili Belgijci še zlasti v prvem polčasu nevarnejši nasprotnik, ki pa ni znal izkoristiti svojih priložnosti.

Slovenski dvoboj Šeško zabil Oblaku, Atletico do preobrata v 90. minuti

Borussia je končno povedla v 76. golom z golom rezervista Jamieja Bynoe-Gittensa, isti nogometaš pa je natanko deset minut kasneje povišal na 2:0. Na videz dominantno predstavo gostujočega moštva je z bele točke v peti minuti sodnikovega dodatka zaokrožil Serhou Guirassy.

Foto: Profimedia Yan Couto V zaključku obračuna na stadionu Jana Breydela je svojo priložnost dočakal tudi Yan Couto, ki ga je gostujoči strateg Nuri Sahin v ogenj poslal v 87. minuti. Couto je bil ob tem deležen podpore svoje izbranke Mariane David, ki se je po njegovem prihodu na zelenico oglasila na Instagramu. "Tudi od daleč vedno držim pesti zate," je posnetku zaslona tekme pripisala nogometaševa žena, ki sicer prebiva v rodni Braziliji.

Objava je nemudoma vzbudila pozornost navijačev, ki so opazili, da je Mariana namesto tekme, na kateri sta se merila Borussia in Brugge, objavila zajem zaslona iz videoigrice.

Nekateri so ob tem ugibali, ali je morda med iskanjem ilegalnega prenosa pomotoma naletela na spletnega igralca Fife.

Vrata zaprta Navijači srbskega velikana niso več dobrodošli v Milanu

"Prosim, samo ne recite mi, da je namesto tekme gledala Fifino igro," je zapisal nek uporabnik spleta. "90 minut je gledala prenos Fifine igre," je dodal drugi. "To ne more biti res," je menil tretji.

Davidova je objavo hitro izbrisala, a svojega spodrsljaja, ki je medtem že zaokrožil po svetovnem spletu, ni več mogla prikriti.

Junak tekme O tej enajstmetrovki govori pol Evrope, noro, kaj mu je uspelo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.