Nogometaš podira hitrostne rekorde

Foto: Žurnal24 Milan Baroš
Češki napadalec Milan Baroš v zadnjem času ravno ne blesti na nogometnem igrišču, zato pa se je "izkazal" na francoski avtocesti A42.
Oglej si celoten članek

Policijska patrulja ga je namreč zaustavila, ker je s svojim vozilom znamke Ferrari drvel z rekordnimi 271 km/h, dovoljena hitrost na omenjenem cestnem odseku pa je 130 km/h. "Hitrostni rekord" Milana Baroša je potrdila francoska policija.

Francoski žandarji so napadalcu Lyona nemudoma odvzeli vozniško dovoljenje in zoper njega napisali kazensko prijavo, grozi pa mu triletna prepoved vožnje.

Kaže omeniti, da so francoski varuhi reda in miru lani pri prehitri vožnji zasačili tudi Baroševega klubskega soigralca in francoskega reprezentanta Sylvaina Wiltorda. Napadalec galskih petelinov je bil za malenkost pazljivejši: na odcepu, kjer je dovoljena hitrost znašala 90 km/h, je drvel 152 km/h.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.