"Nogomet ni pripravljen na javno opredeljene geje"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji branilec Tottenhama in Arsenala je zatrdil, da najpomembnejša postranska stvar na svetu še ni pripravljena na javno opredeljene gejevske igralce.
Oglej si celoten članek

Nekdanji branilec angleške nogometne reprezentance Sol Campbell je za televizijo BBC dejal, da angleški nogomet še ni pripravljen na gejevske igralce, ki bi javno opredelili svojo spolno usmerjenost.

Campbell, ki je v karieri igral za Tottenham in Arsenal, se je ob tem spomnil gest navijačev, ki so ga med igralsko kariero zmerjali, da je gej.

"Strašljivo je, kar se poje na tribunah"

"Mislim, da sistem ni pripravljen na odkrite gejevske igralce. Mislim, da ves nogomet ni pripravljen. Šport je v nekakšnem mehurčku, navijači znajo res biti zlobni, ljudje pa bodo vedno govorili," je ob tem za BBC dejal Campbell.

"Kot otrok sem bil zelo sramežljiv, nisem želel razkriti, kaj počnem. Večina klubov je pravo leglo govoric, sam pa sem se v karieri osredotočal zgolj na igro. Vse skupaj je sicer bizarno. V enem trenutku se preseliš iz Tottenhama v Arsenal, že v naslednjem pa navijači pojejo na tribunah. Resnično je strašljivo, kaj vse se govori in poje na tribunah," je še dejal Campbell.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.