Nogomet ima prednost pred poroko

Foto: Epa
Foto: Epa
Zaradi evropskega uspeha Eintrachta so v Frankfurtu prestavili več porok.
Oglej si celoten članek

Zaradi Eintrachtove uvrstitve v finale nogometne evropske lige, ki bo v sredo v Sevilli, so v Frankfurtu preložili devet porok, ki so bile napovedane za naslednji dan, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Ob priložnosti, da Eintracht Frankfurt v sredo, 18. maja, v Sevilli premaga ekipo Rangers iz Glasgowa, v Frankfurtu naslednji dan pričakujejo praznovanje številnih navijačev pred mestno hišo.

Foto: Epa Eintracht Frankfurt navijači

Namestnica vodja matičnega urada v mestni hiši Römer Natascha Keck je dejala: "Z več deset tisoč čustvenimi nogometnimi navijači neposredno pod poročno dvorano parom ne moremo zagotoviti dogodka, ki si ga zaslužijo."

Eintrachtov predstavnik za stike za javnostmi Axel Hellman pa je dodal, da se bo uradna proslava odvila le, če ekipa zmaga.

"Pred Römerjem proslavljaš le, če napreduješ v višjo ligo ali če imaš v rokah naslov," je še povedal in dodal: "Drugega mesta ne praznuješ, to smo storili leta 2017, ko smo izgubili finale nemškega pokala. Bila je napačna odločitev."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.