Niti v oči je ni hotela pogledati

Poljakinja Agnieszka Radwanska je bila po porazu v polfinalu Wimbledona tako razočarana, da svoje tekmice med stiskom rok ni niti pogledala v oči.
Oglej si celoten članek

V finalu ženskega turnirja v Wimbledonu se bosta pomerili Francozinja Marion Bartoli in Nemka Sabine Lisicki. Slednja je v polfinalu izločila Agnieszko Radwansko, čeprav je Poljakinja v tretjem nizu vodil že s 3:0.

Jezna in razočarana Radwanska je Nemki, ki bo prvič nastopila v finalu turnirja za grand slam, namenila hladen stisk rok; dejanje, ki ga je na tiskovni konferenci komentirala z besedami: ''Kaj pa naj bi naredila, plesala?'' Britanski mediji so ''čestitke'' Radwanske že označili za najbolj nešportni stisk rok v zgodovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:07 6. Julij 2013.

    Nekateri imajo res previsoke standarde, saj je samo človek. Hudo bi bilo, če ji ne bi dala roke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.