Ni Sidneyja, vlada car Alex

Foto: Žurnal24 Mož odločitve v Pittsburghu – Alexander Ovečkin. (Foto: Reuters)
V ligi NHL so najvišje slavili NY Islanders - nad Florido kar s 5:1. Pittsburgh brez Sidneyja Crosbyja je klonil pred Washingtonom, ki mu je zmago zagotovil Alex Ovečkin.
Oglej si celoten članek

Rus Alex Ovečkin je poskrbel za zmago Washingtona nad Pittsburghom – ta je igral brez že več kot mesec dni manjkajočega Sidneyja Crosbyja in Jevgenija Malkina – z 1:0. Vratar zmagovalcev Michal Neuvirth je zbral 39 obramb, tretjič v sezoni je mrežo ohranil nedotaknjeno, in to drugič proti Pittsburghu v dveh tednih.

"Naš sistem zagotavlja, da dobro igramo v obrambi. V napadu pa moramo biti ustvarjalni," je povedal Ovečkin, potem ko je zabil svoj 24. gol v sezoni. "Čas je, da začnemo igrati dobro." Washington, ki ima v jugovzhodni diviziji točko zaostanka za Tampo, je slavil na desetih od zadnjih 12 tekem priti Pingvinom v rednem delu sezone. Ti pa so izgubili zadnjih šest od osmih tekem, kar trenutno zadostuje za četrto mesto vzhodne konference in drugo v atlantski diviziji.

Liga NHL:


New York Islanders : Florida 5:1
Moulson 3, Martinek, Bailey; Santorelli

St. Louis : Chicago 3:5
McDonald, Boyes, Pietrangelo; Stalberg, Bolland, Kane, Toews, Hossa

Pittsburgh : Washington 0:1
Ovečkin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.