Ni dvoma: Messi je najboljši

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarska superzvezdnika LeBron James in Kobe Bryant, ki se v teh dneh z ameriško reprezentanco pripravljata na olimpijske igre, sta enotna, ko beseda nanese na najboljšega nogometaša vseh časov.
Oglej si celoten članek

Tako LeBron James (je tudi delni lastnik Liverpoola) kot Kobe Bryant veljata za velika ljubitelja najpomembnejše postranske stvari na svetu. Ameriška košarkarja od vseh ngometašev najbolj občudujeta argentinskega čarovnika Lea Messija, ki navdušuje v dresu Barcelone.

"Messi je najboljši, najboljši," je bil jasen Bryant: "Enkrat sem imel čast, da sem bil prisoten na treningu Barcelone in res maksimalno užival." Podobno mnenje kot reprezentančni soigralec ima tudi James. "Messi je najboljši nogometaš na svetu. In če sedaj morda še ni, bo nekega dne zagotovo postal najboljši vseh časov," je Argentinca pohvalil sloviti košarkar, ki ga skupaj z Bryantom in ostalimi člani ameriške reprezentance že čez nekaj dni čakajo prvi boji na olimpijskih igrah v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.