Neznani konj se ''šverca'' na tekme

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški nogometni klub Ashington AFC poroča o nenavadnem obiskovalcu, ki si je na Woodhorn Lanu ogledal že nekaj tekem domače ekipe.
Oglej si celoten članek

Morda se sliši kot prvoaprilska šala, a nogometni klub Ashington AFC ima novega navijača. Tekme domače ekipe si večkrat ogleda neznani žrebec, ki se pase na bližnjem travniku. Zgodba je tako neverjetna, da so domači navijači poskrbeli za dokazno gradivo. Martin Bamforth, podpornik domače ekipe, je dejal, da je to ''najbolj nenavadna reč, ki jo je kdajkoli videl''.

Konj naj bi se na tekme ''pretihotapil'' skozi luknjo v ogradi, nazadnje pa je prisostvoval obračunu s Crook Townom, ki so ga domači dobili s 7:3.  V uradni statistiki obiskovalcev na tekmi so zapisali: ''597 - plus konj!''.

Foto: Twitter twitter ashington konj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.