Neymarju za rojstni dan uničili pričesko!

Brazilski zvezdnik Neymar je v nedeljo zabil jubilejni stoti ligaški gol, in to ravno na svoj rojstni dan, ki si ga deli skupaj s Portugalcem Cristianom Ronaldom. Veliki mejnik Santosu kljub vsemu ni pomagal, saj je izgubil proti Palmeirasu (1:2). Soigralci so Neymarju voščili na prav poseben način.
Oglej si celoten članek

Neymar je do izjemne številke stotih zadetkov prišel v vsega treh sezonah igranja pri Santosu. Nič čudnega, da sta njegovi logični destinaciji čez nekaj let praktično samo španska giganta Real Madrid in Barcelona. Brazilec je svoj jubilejni gol dosegel na tekmi Campeonata Pauliste proti Palmeirasu, ki jo je Santos izgubil z 1:2.

Stoti gol je Neymar na svoji 186. tekmi dosegel z glavo. Statistično jih je 82 zabil za Santos, osem za Brazilijo, devet za mlado reprezentanco Brazilije in enega za U-17 reprezentanco carioc. Sedem izmed svojih stotih golov je Neymar zabil z glavo, 70 z desnico, 21 pa z levico. V zadnjih dveh letih je skupno zabil kar 84 golov.

Takole so Neymarju "voščili" njegovi soigralci, ki jim je uspelo s čokoladnim prelivom, moko in verjetno še čim povsem uničiti njegovo prepoznavno pričesko. Torto je torej Neymar dobil kar na glavi:
Foto: Twitter Neymar Elano Santos rojstni dan darilo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.