Neymar vprašljiv za tekmo v Leverkusnu

Foto: EPA
Foto: EPA
Katalonski nogometni klub Barcelona je sporočil, da se je brazilski zvezdnik Neymar poškodoval na treningu pred sredino tekmo Lige prvakov v Leverkusnu.
Oglej si celoten članek

Za zdaj še ni znano, kako huda je poškodba mišice leve noge, prav tako ne, ali bo lahko Neymar zaigral na sredini tekmi.

Pri Barceloni so bili dva meseca brez prvega moža Lionela Messija, ki se je pred kratkim uspešno vrnil po poškodbi kolena. Zdaj skrbi povzroča Neymar, ki je danes šepajoč zapustil trening pred tekmo z Bayerjem.

Dvoboj Lige prvakov, ki za Katalonce ni več pomemben, saj so že trdno prvi v skupini E, bo Brazilec verjetno izpustil, bolj zaskrbljujoče pa bo, če je poškodba hujša in bo Barça brez strelca 16 golov na zadnjih 18 tekmah tudi na finalu klubskega svetovnega prvenstva naslednji teden na Japonskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.