Neymar: City? Morda

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je potrdil, da ve za intere Manchester Cityja.
Oglej si celoten članek

"Vem, da si me City želi. Kdo ve, življenje je dolgo," je dejal napadalec, ki se nekaj zadnjih mesecev z Barcelono pregovarja o novi pogodbi.

"Glede nove pogodbe sem optimist, a ne morem vam garantirati, da bom podpisal novo sodelovanje," je še povedal brazilski napadalec. Ta ima za sabo izjemno sezono. V dresu Barcelone je osvojil Ligo prvakov, špansko prvenstvo, kraljevi pokal, svetovno klubsko prvenstvo in evropski superpokal. v Novi sezoni se je v vseh tekmovanjih že 16-krat vpisal med strelce.

Pred to sezono naj bi Manchester United zanj Barceloni že ponujal 120 milijonov evrov, a so pri katalonskem velikanu zlahka odbili ponujeno vsoto. Zdaj naj bi se v lov na brazilskega reprezentanta vključil še Unitedov mestni tekmec, pri Cityju pa naj bi bili pripravljeni za odškodnino odšteti še dodatnih 30 m ilijonov. S tem bi napadalec postal daleč najdražji nogometaš na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.