Neverjetno! Slovenke vstale od mrtvih, nato pa je začelo treskati

Foto: Epa
Foto: Epa
Odločilni teniški dvoboj med Slovenijo in Romunijo za uvrstitev na zaključni turnir pokala Billie Jean King v Kopru se bo nadaljeval v nedeljo ob 11. uri. Rezultat v odločilni igri dvojic ob prekinitvi zaradi dežja in teme je 3:3 v prvem nizu.
Oglej si celoten članek

Tekma je bila prekinjena nekaj po 17. uri zaradi nevarnosti udara strel. Glavni sodnik jo je dokončno prestavil dve uri kasneje, ker je bilo igrišče preveč vlažno, hkrati pa umetna osvetlitev igrišča ni dovolj močna za to raven tekmovanja.

Barve Slovenije v odločilnem dvoboju zastopata Tamara Zidanšek in Kaja Juvan, Romunije pa Irina Maria Bara in Monica Niculescu. Slovenija je danes dobila oba dvoboja posameznic in nadoknadila petkov zaostanek 0:2. Tamara Zidanšek je po treh urah in petih minutah igre premagala Ano Bogdan, ki je trikrat servirala za zmago in bila v drugem nizu le dve točki oddaljena od zmage, Kaja Juvan pa je bila suvereno boljša od Jaqueline Adine Cristian.

Zmagovalec dvoboja se bo uvrstil na novembrski zaključni turnir najboljših dvanajstih reprezentanc na svetu.

* Koper: Slovenija - Romunija 2:2
- petek, 14. april:
Kaja Juvan - Ana Bogdan 6:3, 3:6, 4:6
Tamara Zidanšek - Jaqueline Adina Cristian 1:6, 6:4, 3:6

- sobota, 15. april:
Tamara Zidanšek - Ana Bogdan 3:6, 7:6 (4), 7:5
Kaja Juvan - Jaqueline Adina Cristian 6:2, 6:4
Tamara Zidanšek/Kaja Juvan - Irina Maria Bara/Monica Niculescu 3:3 prekinjeno zaradi dežja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.