Šok! Ko bi morala vstopiti v igro, ugotovila, da je pozabila obleči hlačke

Foto: instagram
Foto: instagram
Neverjetna zgodba z nemških zelenic. Ena najlepših nogometašic na svetu bi morala vstopiti v igro, toda vse skupaj se je zavleklo za nekaj minut. Le zakaj?
Oglej si celoten članek

Ena najlepših nogometašic na svetu Giulia Gwinn, ki brani barve münchenskega Bayerna, je poskrbela za viralni videoposnetek. Kako? Trener ženske nogometne ekipe Bayerna jo je namreč na gostovanju Bayerna pri FC Nürnbergu pozval, naj se pripravi, da bo vstopila v igro kot rezervistka. Ko je želela sleči spodnji del trenirke, pa je ugotovila, da nima športnih hlačk. 

Kako se je razpletlo? Gwinnova, ki je pred časom zavrnila erotično fotografiranje za Playboy, je oddrvela proti garderobam, se tam preoblekla in naposled v 62. minuti le vstopila v igro. Tekma se je zaključila z rezultatom 1:1, Bayern pa je tako predal prvo mesto zasedbi Wolfsburga. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:01 19. December 2023.

    Uuuu, to je pa nekaj za Janezove aktiviste, če bodo seveda uspeli in smeli prebrati. Zagotovo pa ostali brez komentarjev, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.