Neverjeten avtogol

Vsekakor zgodba, ki sodi v kategorijo "Saj ni res, pa je!" Branilec argentinskega San Martina Diego Sosa je zabil neverjeten avtogol, ki se bo še dolgo vrtel po različnih televizijskih postajah.
Oglej si celoten članek

V 4. kolu argentinske Clausure je San Martin gostil Estudiantes iz La plate in slavil z 1:0. Edini zadetek pa je delo Diega Sose, ki je v 17. minuti premagal svojega vratarja Luciana Pocrnjica. Rekli boste, nič bizarnega, a počakajte. Pocrnjic je ubranil strel nasprotnega nogometaša, Sosa pa je žogo poskušal izbiti, vendar to storil zelo nespretno, saj je žogo v slogu najboljših napadalcev dobesedno zabil v svoj gol in prinesel zmago Estudiantesu. Poglejte sami in se nasmejte ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.