Nesrečni Braathen že končal sezono

Foto: Epa Lucas Braathen Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Velik udarec za norveško ekipo.
Oglej si celoten članek

Petkov veleslalom na eni najtežjih veleslalomskih prog v svetovnem pokalu alpskih smučarjev v Adelbodnu je velik davek vzel norveški ekipi. V padcih sta se poškodovala Lucas Braathen in Atle Lie McGrath, je poročala avstrijska tiskovna agencija APA.

Zmagovalec uvodnega veleslaloma sezone v Söldnu Braathen je utrpel poškodbo stranskih vezi v levem kolenu in potrebuje operacijo. Po besedah zdravnika norveške ekipe Marca Straussa bo odsoten do konca sezone.

Med pregledom v bolnišnici so pri njegovemu moštvenemu kolegu Lieju McGrathu diagnosticirali poškodbo kolenskih vezi, zaradi česar bo norveški tekmovalec odsoten nekaj tednov in je vprašljiv njegov nastop na svetovnem prvenstvu v Cortini d'Ampezzo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.