Nenezič menja Fornezzija

Foto: Žurnal24 Igor Nenezič v akciji proti napadalcu Domžal Dariu Zahori.
Selektor Matjaž Kek je pred jutrišnjim zborom nogometne reprezentance v Brdu pri Kranju vpoklical Igorja Neneziča, ki bo zamenjal Sašo Fornezzija.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v sredo ob 12. uri zbrala na standardni postojanki v Brdu pri Kranju. Predviden je prihod vseh igralcev z izjemo Valterja Birse in Bojana Jokiča, ki bosta zaradi obveznosti pri francoskemu Sochauxu prispela šele v petek. Selektor Matjaž Kek je objavil eno spremembo glede na prvotni seznam, saj bo vratarja dunajske Austrie Sašo Fornezzija, ki zaradi osebnih razlogov ne bo prispel na zbor reprezentance, zamenjal vratar ajdovskega Primorja Igor Nenezič. Po zboru se bo reprezentanca odpravila na Obalo, kjer bo trenirala na igriščih v Kopru in Dekanih, zadnji trening pa je predviden v torek, 20. 11., na bežigrajskem stadionu. S sedeža Nogometne zveze Slovenije so še sporočili, da bo cena vstopnic enotna, in sicer deset evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.