Nekdanji nogometaš Ajaxa okrepil Muro

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometni klub Muro je okrepil nekdanji nogometaš Ajaxa Emmanuel Boakye, ki bo barce slovenskega prvoligaša zastopal eno sezono. Nekdanji igralec ganske reprezentance do 23 let se je Muri pridružil kot prosti igralec.
Oglej si celoten članek

Emmanuel Boakye, 27-letni obrambni nogometaš, je novi član murskosoboškega nogometnega prvoligaša Mure 05. Ganec, ki je z muraši podpisal enoletno pogodbo, ima tudi nizozemski potni list, za murskosoboški klub pa bo lahko nastopil že na nedeljski prvenstveni tekmi.

Foto: Saša Despot Mura 05 Arsenal Kijev veselje Gre že za tretjega igralca iz Nizozemske, od koder prihajajo tudi investitorji. Boakye je svoj članski prvenec doživel pri slovitem Ajaxu iz Amsterdama, od koder je bil posojen prvoligašu Heraclesu. Od sezone 2009/10 je bil član Sparte iz Rotterdama, k Muri 05 pa je prišel kot prosti igralec. Igral je tudi za mlado reprezentanco Gane (U-23).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.