Nekdanji član Reala si je vtetoviral otrokovo ime, nato opravil DNK analizo

Foto: X
Foto: X
Nekdanji član madridskega Reala se je znašel v sila nenavadni situaciji.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni branilec Vinicius Tobias (20), aktualni član ukrajinskega Šahtarja, ki se je dlje časa mudil tudi na posoji pri Real Madridu, in njegova nekdanja soproga Ingrid Lima sta v začetku meseca oktobra na svet pozdravila hčerko.

Nogometaš je želel veseli dogodek ovekovečiti s prav posebno gesto, zato si je omislil tetovažo hčerinega imena s pripisom: "Maite, rad te imam."

Foto: X Vinicius Tobias

A družinska sreča ni trajalo dolgo, izkazalo se je namreč, da sta bila oba domnevna starša že pred nosečnostjo v zvezah z drugimi ljudmi.

Temu je sledil še en velikanski šok po opravljeni DNK analizi, ki je pokazala, da Vinicius Tobias sploh ni otrokov biološki oče.

"Podala bom izjavo, ker tole postaja že nadležno in na žalost moram o tem spregovoriti. Z Viniciusom nisva skupaj že kar nekaj časa. V tem času sem bila tako kot on tudi jaz v razmerju z nekom drugim. Oba sva šla naprej s svojim življenjem. Vmes je prišla Maite. Odločila sva se za DNK analizo in izkazalo se je, da Maite ni njegova hči," je sporočila spletna vplivnica.

Vinicius rezultatov očetovskega testa še ni javno komentiral. 

Foto: Profimedia

V Sao Paulu rojeni branilec je od leta 2022 član Šahtarja iz Donjecka, ki pa ga je že zelo zgodaj posodil Realu, kjer je v dveh letih zbral 60 nastopov za B moštvo, v lanski sezoni pa je dobil priložnost tudi v dresu članske ekipe ob zmagi nad Arandino na tekmi španskega pokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:29 21. Oktober 2024.

    Hahaha, rogonosec!

  • 15:10 21. Oktober 2024.

    Verjetno niti sama ne ve,kdo ji ga je zaplodil,bo verjetno vrsta kar dolga.....

  • 10:41 21. Oktober 2024.

    HA, ha! Dickhead, beta simp, pusy.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.