Mnogo prezgodaj odšel nekdanji vezist, našli so ga v hotelu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji nogometni vezist je v za zdaj še nepojasnjenih okoliščinah umrl v hotelski sobi.
Oglej si celoten članek

V nedeljskih jutranjih urah so v sobi hotela Palazzo Tirso v Cagliarju odkrili truplo nekdanjega italijanskega nogometnega vezista Andree Caponeja, poročajo mediji z Apeninskega polotoka. Star je bil samo 43 let.

Capone je povsem nepričakovano umrl po sobotni zabavi s prijatelji. Okoliščine njegove nenadne smrti bodo poskusili razjasniti z obdukcijo, po prvih predvidevanjih pa naj bi bil zanj usoden padec. 

Kot navajajo mediji, je imel ob prihodu reševalcev, ki so se zaman trudili z oživljanjem, na glavi rano. Ali gre morda za sum kaznivega dejanja, še ni znano.

Ugiba se tudi, da bi bil padec lahko tudi posledica bolezni, a bo treba na potrditev te domneve še malce počakati.

Pokojni vezist je v času aktivne kariere branil barve različnih klubov širom italijanskega nogometnega ustroja od elitne Serie A pa do nižjeligaških predstavnikov.

Največji pečat je pustil v Cagliariju, za katerega je od leta 2000 do 2005 zbral 131 nastopov in dosegel 12 golov. Znan je bil tudi po tem, da je v Cagliarju nosil 'desetico' slovitega Gianfranca Zole.

Capone je v karieri igral še za Soro, Treviso, Vicento, Gossetto in Salernitano.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.