Nekdanja prvakinja v finančnih težavah

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanja slovita sovjetska telovadka Olga Korbut, ki je na olimpijskih igrah osvojila skupno kar šest kolajn, je na neki dražbi v Združenih državah Amerike prodala svoja odličja z OI v Münchnu 1972 za približno 200.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Olga Korbut je danes stara 61 let, na olimpijskih igrah leta 1972 v Münchnu je osvojila tri zlate kolajne, leta 1976 v Montrealu pa eno. Belorusinja danes živi v Arizoni, postala pa je prva telovadka, ki ji je pred desetletji uspelo na gredi izvesti salto. 

Kolajne je morala prodati zaradi finančnih težav. S prodajo odličij je zaslužila približno 200.000 evrov, eno od kolajn pa so ji že pred leti ukradli.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.