Nekaterim ne gre tako gladko kot Kopitarjevim

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejisti Washingtona so v četrti tekmi drugega kroga končnice lige NHL na domačem ledu odpravili moštvo New York Rangers s 3:2 in izid v zmagah poravnali na 2:2. Odločilni gol je v 55. minuti dosegel Mike Green.
Oglej si celoten članek

Pred tem je Washington vseskozi vodil. V prvi tretjini je za vodstvo poskrbel Aleksej Ovečkin, v drugi Nicklas Backstrom, a sta Artem Anisimov in Marjan Gaborik poskrbela za izenačenje. Washington se je na ta način oddolžil New Yorku za sredin poraz po kar treh podaljških. Peta tekma bo na sporedu v ponedeljek v Madison Square Gardnu.

Sicer pa sta bili moštvi blizu podaljšku tudi tokrat a je Green, ki je zaradi poškodbe prepone letos izpustil kar 42 tekem, dosegel premagal gostujočega vratarja Henrika Lundqvista in dosegel že drugi gol v končnici.

Slovenski ljubitelji hokeja pa nestrpno čakajo današnji obračun Los Angelesa in St. Louisa, ko bo Hrušičan Anže Kopitar s kralji naskakoval že četrto zaporedno zmago v tem dvoboju in preboj v konferenčni finale lige. Tekma bo na sporedu danes že ob 21. uri.

1. krog končnice, izid:
Vzhod:
Washington Capitals : New York Rangers 3:2
(Izid v zmagah je izenačen na 2:2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.