Negotova prihodnost Rome

Foto: Žurnal24 Italijanski nogometni prvoligaš AS Roma je pred morebitno menjavo lastnikov.
Italijanski nogometni prvoligaš AS Roma je pred morebitno menjavo lastnikov. Glavni delničar kluba Franco Sensi oziroma naftna družba Italpetroli ima namreč precej visoke dolgove.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš AS Roma je pred morebitno menjavo lastnikov. Glavni delničar kluba Franco Sensi oziroma naftna družba Italpetroli imata na različnih bankah namreč dolgove v višini 343 milijonov evrov. Banka UniCredit je od Sensija zato že zahtevala, naj v treh mesecih predstavi sanacijski načrt. Ena od rešitev za Italpetroli bi bila tudi, da proda delnice nogometnega kluba, ki kotirajo na borzi, je v petek poročal časnik Gazzetta dello Sport. Za klub pa naj bi se že zanimal eden od ameriških skladov, ki bo morda že prihodnji teden dal ponudbo za prevzem. Sicer pa se je že v preteklih mesecih precej govorilo o prodaji kluba, med interesenti pa so bili ruski naftni mogotci, a do prodaje takrat ni prišlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.